Om mig

Jag är utbildad till diplomerad zonterapeut vid Komplementärmedicinska Högskolan i Malmö år 2007. Under de 15 år jag bodde i Berlin, fick jag uppleva många positiva sidor av alternativa behandlingsformer. Där gick jag också min första kurs i zonterapi i Hanne Marquardts lära.

Jag har vidareutbildat mig till Diplomerad Nervreflexolog i Köpenhamn år 2010 och har sedan dess arbetat med denna mycket effektiva metod. Här har man kartlagt reflexpunkter för nervsystemet på fotens ben och utvecklat en speciell teknik för att behandla mycket precist. Då den ger impulser direkt till nervsystemet är effekten ofta ögonblicklig. Det kan t ex märkas genom att en muskel slappnar av direkt eller att smärta reduceras omedelbart.

År 2015 vidareutbildade jag mig till Diplomerad Kostrådgivare med kognitiv inriktning vid Sverigehälsan i Malmö. Ännu ett viktigt redskap för att kunna hjälpa mina klienter med kostråd där var och en kan göra mycket för sin egen hälsa och det kan vara till god hjälp att kartlägga el prata igenom kostvanor och få hjälp med eventuella förändringar när du kommer på behandling hos mig.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och innehar patient- och ansvarsförsäkring.

Pris per behandlingstillfälle: Första gången tar besöket hos mig ca 1 timma och 30 min och kostar då 1100:- Därefter tar besöket ca 50 minuter och kostar 730:-

Varmt välkommen till Vellinge Zonterapi!

Kajsa Busch
Diplomerad Zonterapeut

*Se även www.kroppsterapeuterna.se.

 

powered by Speedcom Norden AB